We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring bieden. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u daar tevreden mee bent.

Kunstharsvloeren

Meer dan een mooi woord voor scrabble 😉 kunstharsvloeren is de benaming die regelmatig gebruikt wordt voor gietvloeren. Bedrijfsvloer Specialist realiseert verschillende typen kunstharsvloeren en maakt daarbij gebruik van Epoxy, PU en Ucrete vloersystemen.

Een kunsthars heeft als voordeel dat het een grote duurzaamheid heeft, makkelijk schoon te houden is en op bijna iedere ondergrond gerealiseerd kan worden. Bovendien geeft het alle ruimte om de vloer te voorzien van gewenste kleur. Een kunstharsvloer wordt in lagen naadloos aangebracht op een bestaande ondervloer.

vloercoating

Kunstharsvloeren chemische hars

Kunsthars is een uitzonderlijk harde en taaie chemische hars. Het verschilt in dichtheid van harssoorten, zoals vinylester en polyester, doordat het de beste eigenschappen heeft op het gebied van hechting en weerstand tegen o.a. chemicaliën, water etc. Epoxy hars ontstaat uit een chemische reactie tussen de 2 componenten.Lees ook over

Epoxy
PU
Ucrete
Bedrijfsvloeren / toepassingen
Bedrijfsvloeren / vloersystemen


Afspraak/Offerte

Overtuigd van de kwaliteit die wij u kunnen bieden, maken we graag een afspraak om op locatie samen met u te bekijken welk vloer-systeem en aanpak het meest geschikt is. Wij kunnen u vrijblijvend een goed voorstel doen.


NOA Afbouw Garantie