We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring bieden. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u daar tevreden mee bent.

Ucrete vloeren

Ucrete vloeren zijn gietvloeren gemaakt met het vloersysteem van Ucrete BASF. BASF heeft als doel gehad de sterkste vloer mogelijk te maken met hun vloersysteem en dat is ruimschoots gelukt. Ucrete heeft ten opzichte van ieder ander vloersysteem de beste eigenschappen.

Ucrete vloeren zijn bijzonder sterk en kunnen zowel hoge als lage temperaturen verdragen. Ucrete vloeren zijn bestendig tegen zuren e.a. chemicaliën die met name voorkomen in de voedingsindustrie.

Benieuwd naar of Ucrete de juiste keuze is voor uw bedrijfsvloer? Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

 


Maakt BASF de Ucrete vloer?
BASF is voor de Ucrete vloeren de fabrikant en leverancier van de grondstoffen. Het “vloersysteem” en de kennis om deze vloeren optimaal te realiseren komt vanuit BASF. Bedrijfsvloer Specialist heeft als Ucrete System partner ® alle mogelijkheden om voor diverse toepassingen en locaties de Ucrete vloer te kunnen en mogen realiseren. Daarbij leveren we solide garanties en voorwaarden.