We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring bieden. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u daar tevreden mee bent.

Epoxyvloer voor uw bedrijf

Een epoxyvloer is een vloer-type die uitermate geschikt is voor industriële toepassingen. Bovendien is een epoxy vloer zeer druk vast en is deze qua antislip makkelijk instelbaar in alle gradaties.

Ook is een epoxy vloer geschikt voor toepassingen waarbij chemische vloeistoffen of zuren gebruikt worden. Tenslotte is een epoxyvloer o.a. slijtvast, vloeistofdicht, extreem belastbaar, slag, stoot en tevens druk bestendig.

Wij maken vloeren voor uiteenlopende bedrijven met verschillende toepassingen. Van garagebedrijf tot industrie maar ook commerciële ruimte of sportaccommodatie kan voorzien worden van een epoxy gietvloer.

Bovendien kunnen wij de vloer indien gewenst, voorzien van iedere gewenste kleur en design.

Epoxyvloer

Een epoxyvloer is een gietvloer welke middels een mix aan bestandsdelen, snel gemaakt kan worden.  Vervolgens kan de vloer na uitharden meteen belast worden. Hoewel de epoxy vloer een harde vloer is deze niet flexibel. Heeft u daarentegen toch een flexibele vloer nodig? Lees dan over ons PU vloer-systeem.


Wat is epoxy?
Epoxy is een polymeer dat verkregen wordt uit aardolie. Door zijn hoge dichtheid en hardheid eigenschappen is epoxy toepasbaar in met name industriële omgevingen. Epoxy treft u ook in coatings, verbindingsmiddelen en composietmaterialen waarin bijvoorbeeld glasvezel is verwerkt (boten, vleugels van vliegtuigen, carrosserieën, etc). Epoxy is hard maar niet flexibel.