We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring bieden. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u daar tevreden mee bent.

Kosten gietvloer

Kosten gietvloer per m2, geeft inzicht in wat een gietvloer gemiddeld genomen kost.
Geen exacte prijzen want kosten gietvloer per m2 bieden wij middels gericht advies en een passende offerte. Het aantal m2 heeft invloed op het kostenplaatje evenals type ondergrond. We bieden verschillende vloer-systemen aan.

Zijn er budget-gietvloeren?

Echt sprake van budget gietvloeren is er niet. Met de verschillende fabrikanten van grondstoffen (Epoxy, PU) is er een klein verschil in prijs maar de grootste prijsverschillen zitten in de uitvoering. Iedere vloer-specialist zal afhankelijk van techniek, materieel en geografische ligging tarieven vaststellen.

Wat kost een gietvloer?

Waarom een dure gietvloer?

Een gietvloer is in aanschaf duurder dan een Vinyl, Linoleum, Marmoleum of Novilon-vloer. Het kan is sommige gevallen concurreren met de kosten van een PVC vloer. Goedkoop duurkoop dus? Wanneer u kiest voor een gietvloer kiest u voor een lange levensduur, een vloer die naadloos aansluit en vloeistof dicht is. Bovendien bieden wij garanties bij onze vloeren die u nog meer zekerheid bieden.

Een gietvloer is op de langere termijn een blijvertje en daarom ook economisch gezien een verstandige keus. En wenst u het uiterlijk van de vloer te veranderen? Dan kunt u een dunne coating met iedere gewenste RAL kleur laten aanbrengen bovenop de bestaande gietvloer.

Exact weten wat een gietvloer voor uw bedrijf gaat kosten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Met advies op maat een een passend voorstel. Bovendien geven we vrijblijvend informatie over welke keuzen er voor uw vloer-toepassing de beste is op korte en op langere termijn.Lees ook over

Epoxy
PU
Ucrete
Bedrijfsvloeren / toepassingen
Bedrijfsvloeren / vloersystemen


Afspraak/Offerte

Overtuigd van de kwaliteit die wij u kunnen bieden, maken we graag een afspraak om op locatie samen met u te bekijken welk vloer-systeem en aanpak het meest geschikt is. Wij kunnen u vrijblijvend een goed voorstel doen.


NOA Afbouw Garantie

Kosten gietvloer zelf berekenen

Het zelf berekenen van de kosten voor uw bedrijfs-gietvloer is alsof u een autodealer vraagt wat een auto kost zonder aan te geven waar de auto aan moet voldoen.

Om u een idee te geven:
Een coating-vloer is de meest voordelige gietvloer in zijn soort met een m2 prijs van circa € 15,- tot € 20,- per m2. Een Epoxy-vloer kost € 70 tot € 110,- per m2. De PU vloeren  zijn +/- € 10,- per m2 duurder dan de Epoxy vloeren.