We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring bieden. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u daar tevreden mee bent.

Daar waar een Epoxyvloer een volledige hardheid heeft, is een PU vloer eveneens een stevige maar daarentegen flexibele vloer. De PUvloer heeft als bijzondere eigenschap dat deze uitzettings-spanningen kan verwerken maar ook dempend is.

Ook de PU vloer wordt toegepast voor het maken van bedrijfsvloeren waar een belasting op de vloer aanwezig is.  Bovendien is de PU vloer geschikt voor showrooms, commerciële ruimtes maar ook kantoor-0mgevingen en praktijkruimten.

PU vloer

We maken PU vloeren op bijna iedere locatie bij zowel nieuwbouw als renovatie-projecten. Een PU vloer kan op elke ondergrond gemaakt worden tenzij deze niet vlak is. Hoewel deze vloeren naadloos een stevig zijn hebben ze een minder hoge hardheid en zijn daarmee minder slag en stootvast dan de Epoxyvloer. Daarentegen heeft de PU vloer met zijn zachte eigenschap een betere toepasbaarheid voor praktijk, kantoorruimte of commerciële ruimtes.

Wat is PU?
Polyurethaan is een kunststof die meestal wordt afgekort met PU. PU behoort tot de polymeren en kent verschillende toepassingen. PU bestaat uit twee verschillende segmenten: een hard segment en een zacht segment. Polyurethaan heeft een dempende en geluidsabsorberende eigenschap. Bovendien voelt PU zacht aan en geleid het warmte.