Bedrijfsvloer

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring bieden. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u daar tevreden mee bent.

Bedrijfsvloer

Bedrijfsvloer voor ieder bedrijf.
Voor uiteenlopende bedrijven realiseert Bedrijfsvloer Specialist een bedrijfsvloer die volledig toepassingsgericht is. Met toepassingsgericht doelen we op de functie en eigenschappen die de vloer moet hebben om gebruik nu en in de toekomst te waarborgen.

Bedrijfsvloer heeft u voor o.a. de volgende toepassingen:

Garagebedrijf vloer

Voor in een garagebedrijf waarbij de vloer tegen een stootje moet kunnen maar ook goed zuiver gemaakt moet kunnen worden.

Voedselverwerking vloer

Hygiƫne en het werken met zuren is onlosmakelijk van de voedselindustrie. Bedrijfsvloer Specialist realiseert vloeren die goed schoon te houden zijn en die tegen o.a. zuren en peroxides bestand is.

Assemblage vloer

Bij assemblage is het van belang dat de vloer goed stofvrij te houden is en statische elektriciteit op de juiste manier weg kan vloeien zonder dat deze elektrische spanning schade kan brengen aan apparatuur of medewerkers. Onze ESD vloersystemen voorkomen een elektronische ontlading via de vloer zodat de spanning zich niet verplaatst.

Distributiecentrum vloer

In een distributiecentrum is het een komen en gaan. Veel verplaatsing van spullen, dozen, verpakkingsmateriaal. Op en afrijden van heftrucks en mogelijk gebruik van lopendeband, order-picking systemen. Deze systemen vragen veel van een bedrijfsvloer die sterk maar ook flexibel toepast moet kunnen worden.

Showroom vloer

Een showroom moet er altijd top uit zien. Makkelijk schoonhouden van de vloer is een hoge prioriteit. Ook het vlek en streepvrij houden van de vloer zorgt voor een optimale uitstraling. Bedrijfsvloer Specialist realiseert showroom vloeren volledig naar wens.

Bedrijfshal vloer

Ongeacht wat u in uw bedrijfshal wenst te plaatsen/gebruiken en op te slaan. Bedrijfsvloer Specialist adviseert en realiseert een bedrijfsvloer voor uw bedrijfshal in ieder gewenste kleur en afmeting.

Industrie vloer

Hoge impact, gewicht op de vloer of zelfs vonken van metaal? In de industrie kan het er stevig aan toegaan. Daarom heeft een productiebedrijf in de meeste gevallen een zeer sterke vloer nodig. Met de Ucrete vloersystemen van Bedrijfsvloer Specialist weet u zeker dat de vloer niet zal bezwijken onder industrieel geweld.

Bedrijfsvloer