We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring bieden. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u daar tevreden mee bent.

Vloertechniek

Onder vloertechniek verstaan we alle technieken voor het vervaardigen, herstellen en stylen van een gietvloer. Bedrijfsvloer Specialist maakt enkel gebruik van vloertechniek welke zich bewezen heeft. De vloersystemen die we hanteren worden op uiteenlopende locaties met diverse ondergronden gerealiseerd.

Vloertechniek betekend voor ons dat we dagelijks op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van zowel grondstoffen als ook de technieken waarmee we de vloer vervaardigen. Door up-to-date te blijven bieden vloertechniek aan die klaar is voor de toekomst.

Vloeren met een grote duurzaamheid

Zowel onze Epoxy, PU als Ucrete aanpak zijn een vloertechniek die een grote duurzaamheid biedt. De vloeren zijn goed schoon te houden en gaan zeer lang mee. Ook in de toekomst blijft het mogelijk om de kleur van de vloer aan te passen doormiddel van het aanbrengen van een gekleurde vloer-coating. Herstellen van zowel Epoxy als PU vloeren zijn relatief makkelijk uit te voeren maar komen door de kwaliteit van de vloertechniek zelden voor.


Wat is epoxy?
Epoxy is een polymeer dat verkregen wordt uit aardolie. Door zijn hoge dichtheid en hardheid eigenschappen is epoxy toepasbaar in met name industriƫle omgevingen. Epoxy treft u ook in coatings, verbindingsmiddelen en composietmaterialen waarin bijvoorbeeld glasvezel is verwerkt (boten, vleugels van vliegtuigen, carrosserieƫn, etc). Epoxy is hard maar niet flexibel.