We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring bieden. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u daar tevreden mee bent.

Ucrete basf

Ucrete basf is een nieuw vloersysteem van BASF. Het chemie-concern had als doel gesteld de “sterkste” vloer ter wereld mogelijk te maken. Met Ucrete basf is ze dat ruimschoots gelukt. Het Ucrete vloersysteem biedt een ongekende dichtheid, hardheid en toepasbaarheid. Ucrete basf kan toegepast worden in ruimtes waar zuren gebruikt worden, temperatuurverschillen groot zijn of impact op de vloer hoog is.

Lees op onze website meer over de mogelijkheden van Ucrete basf en laat u verbazen over wat deze vloeren aan kunnen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor Ucrete in uw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.


Ucrete Master Contractor
Bedrijfsvloer Specialist is “Master Contractor” van Ucrete. Dit betekend dat we als een van weinigen ons specialist mogen noemen m.b.t. Ucrete van BASF. Zowel de grondstoffen als de techniek voor het beste resultaat komen direct uit de bron en daarmee kunnen we de beste resultaten behalen.