We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring bieden. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u daar tevreden mee bent.

DRT gietvloeren

Bedrijfsvloer Specialist realiseert zoals DRT gietvloeren, vloeren met topkwaliteit en van een grote duurzaamheid. Een mooie bijkomstigheid is dat onze vloeren voordeliger zijn dan de DRT gietvloeren. Zo ervaart u een hoge service en een scherpe prijs bij Bedrijfsvloer Specialist.

Op deze website kunt u veel informatie vinden m.b.t. onze vloersystemen en gietvloeren in het algemeen. Lees over Epoxy, PU en Ucrete. Bekijk welke toepassingen er zijn en hoe we van begin tot eind uw vloeren realiseren.


Wat is DRT?
DRT gietvloeren is een van de grootste aanbieders. De naam DRT gietvloeren wordt als type gietvloer genoemd. Een specifiek fabricaat. Dit is echter onjuist. Wereldwijd zijn er maar enkele bewezen vloersystemen die door uiteenlopende bedrijven worden gerealiseerd. De verschillen zitten hem in kwaliteit van de Epoxy en PU grondstoffen, de professionaliteit in realisatie en prijs. Bovendien managen wij uw project van vraag tot nazorg en adviseren we toepassingsgericht op locatie.